U čemu je razlika između grupa ?

Razlika između grupa je u broju članova, aktivnosti, nazivu. Neke grupe su trenutno jako aktivne, nekima je aktivnost smanjena. Sve to direktno ili indirektno utiče na cenu grupe.
Veoma je bitno i to kada je grupa osnovana. Ukoliko je osnovana pre više godina ona ima jaču reputaciju. Sve grupe iz naše ponude pre više od 5 godina.

Ne znam kako da se odlučim koju grupu da kupim?

Koju grupu ćete kupiti i kako ćete je koristiti zavisi isključivo od Vaših potreba. Mi Vam možemo predstaviti neke primere.

  • Želite da predstavite svoju firmu, sajt ili ponudu? U ovom slučaju bolje opcija je da kupite veću grupu i da sa velikim brojem članova da ostavite utisak na svoje potencijalne mušterije. Ukoliko želite da napravite brend ili ga već imate veća grupa je za Vas bolja opcija. U ovom slučaju preporučujemo grupu sa više od 10.000 članova
  • Ukoliko se bavite internet marketingom i bitno vam je da što više ljudi poseti Vaš sajt i pogleda vašu ponudu Vama je bolja opcija da kupite manju grupu ili štaviše nekoliko manjih grupa (sa oko 5.000 članova). Preporuka je da ove grupe sadrže strane reči u svom nazivu.
  • Ako se bavite nekim uslugama koje su vezane za neki grad ili regiju grupe sa ovim imenom su za Vas mnogo bolja opcija. U ove grupe će dolaziti i novi članovi koji žive u vašoj okolini za razliku od većih grupa u koje često ulaze članovi iz svim zemalja regije.
  • Imate nešto novo u ponudi i želite "agresivnu kampanju" i da budete dominantni na facebooku? U ovom slučaju vaša opcija je kupovina više grupa srednje veličine (članova oko 10.000 članova).

Da li ostvaruje popust na kupovinu više grupa?

Kupovinom tri i više grupe ostvarujete popust. Budući da su grupe različite ne možemo precizno reći koliki popust ostvarujete već je to stvar dogovora.

Da li mogu da promenim ime grupe ?

Da moguće je menjati ime i namenu grupe. Štaviše većina kupaca upravo kupuje grupu da bi promenila ime. Recimo kada kupite grupa više ne mora biti oglasna ili kupoprodajna. Možete promeniti ime i nemanu prema svojim potrebama. Recimo u ime svoje firme, usluge koju nudite, web sajta, grupe koja okuplja ljude.. Promenom imena grupe može doći i do manjeg raspipanja članova (oko 5%). Međutim promena imena grupe je gotovo neophodna jer da bi se grupa izradila "od nule" potrebne su godine ulaganja kako vremena tako i novca, a uspeh nije zagarantovan

Da li je kupovina grupe garancija da će mi prodaja usluge i robe ići bolje?

Ne. Kupovinom grupe vi svoj proizvod ili uslugu reklamirate. Da li će i koliko Vaše poslovanje ići bolje zavisi od mnogo više faktora. Naravno marketing je veoma bitan. Kupovinu facebook grupe treba da gledate kao na drugoročnu investiciju.

Nisam iz Srbije a želeo bi da kupim grupu?

Grupu možete kupiti ali u tom slučaju uplati možete uplatiti putem PayPal ili deviznog računa

Facebook mi prikazuje da grupa ima mnogo manje članova?

Ukoliko Vam facebook prikazuje da grupa ima mnogo manje članova nego što je naznačeno u našoj ponuditi potrebno je da se učlanite u grupu. Zbog privatnosti facebook prikazuje samo deo članova grupe, često i 80% manje članova nego što grupa stvarno ima.

Da li facebook može da mi obriše grupu ako neko prekrši facebook pravila.

Iako je verovatnoća da se ovako nešto desi minimalna nikako je ne treba isključiti. Vi kao administrator grupe imate sva prava ali i odgovornosti . Potrebno je da s vremena na vreme pratite šta rade članovi Vaše grupe. U praksi do sada gotovo da nije bilo slučajeva brisanja facebook grupa,kao što je to slučaj sa profilima. Razlog se verovatno krije u tome što bi brisanje grupe izazvalo negodovanje kod većeg broja ljudi.
Ono što treba imati je mala šansa da facebook obriše Vašu grupu ali je mnogo veća da obriše recimo vaš profil (iz nekog razloga). Da ne biste na ovaj način ostali bez grupe gledajte da grupa ima više administratora.

POGLEDAJTE PONUDU GRUPA

Ukoliko imate bilo kakve pitanja slobodno nas možete kontaktirati na sledećem linku linku